

Vi har et stort og moderne kjøkken med dyktige kokker, en tradisjonell meny og flotte selskapslokaler til ditt julebord.
Julemat i 2020
Varm juletallerken
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, gulrot, svisker, eple, kokte poteter, tyttebær og saus
Riskrem eller karamellpudding (kr 45,- ekstra for dessert)
Kr 255,-
Kald julebord
Juleskinke, julesylte, lammerull, gravet laks, sild, reker, eggerøre, waldorfsalat, potetsalat, sennepsaus, rødbetsalat, majones, brød og smør
Karamellpudding (kr 45,- ekstra for dessert)
Kr 255,-
Kombinasjon - varm og kald med dessert
Kr 355,-
Pinnekjøtt
Pinnekjøtt, vossakorv, kålrotstappe og potet
Riskrem eller karamellpudding (kr 45,- ekstra for dessert)
Kr 305,-
Lutefisk med tilbehør
Bacon, brunost, lefse, erterstuing, sirup og mandelpotet
Riskrem eller karamellpudding (kr 45,- ekstra for dessert)
Kr 305,-
Juletapas
Sosisser med epler, samosa med karrisaus, ribbe med sviske, spanske kjøttboller med tzatziki, lefse med laks og snøfrisk, sild med rødbeter, pepperørret med sitron, salte rattepoteter, nacho chips, fetaost og oliven
Riskrem eller karamellpudding (kr 45,- ekstra for dessert)
Kr 325,-
Varm juletallerken
Ribbe, medisterkaker, julepølse, rødkål, gulrot, svisker, eple, kokte poteter, tyttebær og saus
Riskrem eller karamellpudding (kr 50,- ekstra for dessert)
Kr 275,-
Kald julebord
Juleskinke, julesylte, lammerull, gravet laks, sild, reker, eggerøre, waldorfsalat, potetsalat, sennepsaus, rødbetsalat, majones, brød og smør
Karamellpudding (kr 50,- ekstra for dessert)
Kr 275,-
Kombinasjon - varm og kald med dessert
Kr 390,-
Pinnekjøtt
Pinnekjøtt, vossakorv, kålrotstappe og potet
Riskrem eller karamellpudding (kr 50,- ekstra for dessert)
Kr 315,-
Lutefisk med tilbehør
Bacon, brunost, lefse, erterstuing, sirup og mandelpotet
Riskrem eller karamellpudding (kr 50,- ekstra for dessert)
Kr 315,-
Juletapas
Sosisser med epler, samosa med karrisaus, ribbe med sviske, spanske kjøttboller med tzatziki, lefse med laks og snøfrisk, sild med rødbeter, pepperørret med sitron, salte rattepoteter, nacho chips, fetaost og oliven
Riskrem eller karamellpudding (kr 50,- ekstra for dessert)
Kr 355,-
På vårt storkjøkken arbeider 4 erfarne kokker, samt to kjøkkenassistenter. Vi er kjent for god mat med høy kvalitet.
Julemiddag
Tradisjonell julemat i flotte lokaler på Hospitalsløkkan.
Vi leverer varm mat til hjemmeboende, leverer mat til en del barnehager, og vi arrangerer selskaper i lokaler på Hospitalet eller bringer mat hjem til deg.
Ta kontakt med kjøkkensjef Peter Janjua tlf. 95263734 for nærmere informasjon eller bestilling.
Gratis lokale
Kr 650,- for kopper, bestikk, duker og vaser, oppdekking og rydding
Lys og servietter er ikke inkludert, men kan ordnes hvis det er ønskelig
Selskapslokaler
Litj-gården
er Trondhjems eldste trehus og er en idyllisk plass for møter og sammenkomster for inntil 10 personer. Huset har eget kjøkken, men det kan også bestilles servering fra vårt kjøkken.
Finstua og peisestua
er innredet i gammel stil og passer godt til møter og selskap for inntil 30 personer. Stuene består av et langbord og 5 salongbord. I Finstua står det et klaver, og i peisestua er det muligheter for å koble til prosjektor.
I spisesalen
kan det dekkes med både småbord og langbord alt etter hva kunden ønsker. Her er audiovisuelt utstyr og lydanlegg. I tillegg til spisesalen kan gjestene bruke «Grotta» som oppholdsrom. «Grotta» er møblert med gamle salongmøbler.
En oversikt over alle selskapslokaler finnes her.
Fyll ut skjema under for et uforpliktende tilbud på levering av julemat i Trondheimsområdet.
Ønsker du leie festlokaler på Hospitalsløkkan må du være oppmerksom på at disse er populære og blir booket fortløpende.