Meny uke 9

                                  24.02. – 01.03. 2020                            

    Åpent fra kl. 10.00 – 13.00

Middag kan bestilles før kl. 13.00 og hentes før kl. 15.00

DAG

           MIDDAG     FRA KL. 12.00

Mandag

 

Seikarbonader ned stekt løk, poteter, grønnsaker og rømme

Nypesuppe

Tirsdag

 

Saltkjøtt med kålrotstappe, poteter og saus

Hermetisk frukt

Onsdag

 

Fiskekaker med poteter og gulrotstuing

Blomkålsuppe

Torsdag

 

Blandet kjøttrett

Dessert

Fredag

 

Stekt sei med poteter, stekt løk, grønnsaker og rømme

Frisk frukt

Lørdag

Grøt med pinne

Søndag

Kjøttpudding med grønnsaker og fløtesaus

Tilslørte bondepiker

  Cafeen er stengt lørdag og søndag.
Matlevering for lørdag og søndag skjer på fredag.