Meny uke 2

                                  06.01. – 12.01. 2020                            

    Åpent fra kl. 10.00 – 13.00

Middag kan bestilles før kl. 13.00 og hentes før kl. 15.00

DAG

           MIDDAG     FRA KL. 12.00

Mandag

 

Hvit fiskball med poteter og kålrotstappe

Fisksuppe

Tirsdag

 

Kjøttboller med poteter, grønnsaker og fløtesaus

Kompott

Onsdag

 

Kokt sei med potetmos, grønnsaker og hollandaise

Fruktsuppe

Torsdag

 

Blandet kjøttrett

Fromasj

Fredag

 

Stekt fiskepudding med poteter og råkost

Frisk frukt

Lørdag

Grøt med pinne

Søndag

Karbonader med erterstuing, poteter og saus

Hermetisk frukt

  Cafeen er stengt lørdag og søndag.
Matlevering for lørdag og søndag skjer på fredag.